top of page
Agenda

 voor een ontspannen schrijfvakantie
in 2023

 

Sun%20_edited.png

Algemene informatie

In een prachtige villa midden in een slaperig dorpje verborgen in het mediterrane kustlandschap van Emek Heffer geven Simone en Tim enkele keren per jaar de cursus spiritueel schrijven

Het dorpje is een moshav, een boerengemeenschap van nog geen 500 inwoners. Het is een oase van rust en ideaal om er te ontspannen en te (leren) schrijven. De villa is in Arabische stijl gebouwd en enkele jaren geleden grondig verbouwd tot een luxe en sfeervolle woning. De tropische tuin en het zwembad met uitzicht op uitgestrekte velden geven gasten het gevoel van intimiteit en sereniteit. Een idylle, die echt nog bestaat (zie foto's).

Simone heeft veel ervaring met het geven van de cursus spiritueel schrijven.

Tijdens de schrijfvakantie word deze bijzondere manier van schrijven geïntroduceerd en krijg je de eerste introductie tot diverse schrijftechnieken. Omdat Simone in zeer kleine groepen werkt, krijgt iedere deelnemer veel individuele begeleiding. De schrijfvakantie is daardoor geschikt voor beginnende schrijvers, maar ook schrijvers die al een schrijfcursus hebben gevolgd.

Tim en zijn team van medewerkers zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Terwijl Simone de cursus geeft, verzorgt hij de maaltijden, de tuin, het zwembad en de schoonmaak.

Klik hier voor de verschillende prijzen en data. Dit zijn prijzen per persoon op basis van een 2-persoons kamer, schrijfcursus, cursusmateriaal en vol pension, maar exclusief drank, vlucht en vervoer van en naar de bestemming. De prijs voor de schrijfvakantie is afhankelijk van de beschikbare kamers. De prijzen van de kamers zijn hieronder vermeld. 

VAKANTIE

Beschikbare kamers

De prijs van de schrijfvakantie is afhankelijk van het type kamer, dat u kiest en beschikbaar is. 

Op de 1e etage van de villa bevindt zich een ruim appartement met twee 2-persoons slaapkamers, een huiskamer met keuken, een badkamer met douche, bad en toilet en twee ruime balkons.

Dit appartement kan eventueel ook als geheel worden gehuurd.

Op de begane grond bevindt zich een ruime master bedroom met douche, toilet en TV en een 2-persoons kamer met douche en toilet. Alle kamers hebben een 2-persoonsbed.

 

Schrijfvakantie o.b.v. 2 personen (prijzen per persoon):

€  ntb      Appartement 1e etage met badkamer (42 m2)

€  ntb      Kamer 1e etage met balkon* (13 m2) 

€  ntb      Master Bedroom begane grond met badkamer (32 m2)

€  ntb      2-persoons kamer begane grond met badkamer (15 m2)

Schrijfvakantie o.b.v. 1 persoon:

€  ntb      Kamer 1e etage* met gedeeld balkon (12,5 m2)

(*) gedeelde badkamer

Voorzieningen:  zwembad, ligstoelen, (bad)handdoeken, WiFi, airconditioning, wasmachine, wasdroger, TV en bibliotheek 

Boek nu
Vogelbek 20160721_140714[135].jpg
Oranje Paradijsvogelbloem
(Strelitzia)

Paradijsvogelbloem (Strelitzia)

Reserveer nu

RESERVEER NU EEN SCHRIJFVAKANTIE

(en wij nemen contact met u op)

Dank voor uw boeking

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page